Stegeholmshälsan Logga 50x12,5mm

  Om oss  

Stegeholmshälsan är en privat företagshälsovård och ägs av några av företagets kunder. Företaget har sitt säte i Västervik. Förutom i Västervik bedrivs verksamhet i Överum, Gamleby, Gunnebo, Ankarsrum och Vimmerby. Företaget har funnits i drygt 30 år.

Stegeholmshälsan har mer än 200 anslutna företag som köper tjänster och tillsammans har de mer än 9000 anställda. Verksamheten är Företagshälsovård inom områdena Arbetsrelaterad frisk- och sjukvård, förebyggande arbetsmiljöarbete, hjälp och stöd med psykosocial arbetsmiljö samt utbildning.

Varje kund, liten som stor, har en kundansvarig att vända sig till i olika ärenden och tillsammans med denna planeras insatser på kort och lång sikt.
För att kunna erbjuda en komplett leverans så behövs ett antal olika kompetenser. Dessa är Företagsläkare, Företagssköterska, Arbetsmiljöingenjör, Ergonom, Sjukgymnast, Psykolog och Psykoterapeut. Vid besök träffar man även Receptionist som tar emot och hälsar välkommen. Journaler samt annan dokumentation hanteras av Läkarsekreteraren.

Som professionell aktör är det självklart med medlemskap i Sveriges Företagshälsor, Vårdföretagarna Almega och lokalt i Västervik Framåt. Företaget är godkänt av Försäkringskassan, innehar kvalitetscertifiering ISO 9001 samt auktorisering som företagshälsovård.

Ägare

Stegeholmshälsan ägs av följande företag;
  • Gunnebo Industrier AB
  • Ankarsrum Industrier AB
  • Tjustbygdens Sparbank
  • Pentronic AB
  • Skobes
  • Engströms Bil AB
  • Holmströms Bil AB
  • Beijer Byggmaterial AB

Styrelse och VD

VD: Erik Johnsson
Styrelseordförande: Lars Persson
Ledamöter;
  Berit Jansson
  Laila Werme
  Michael Axén
  Tina Wallin

Samarbetspartners

Nu kan Stegeholmshälsan erbjuda avtal i samarbete med andra Företagshälsor på ungefär ett 90-tal platser i Sverige.
Kontakta oss för närmare information om ni har verksamheter på fler orter och vill ha oss som kontakt för ett avtal.
Se bifogad lista med orter och partners.

Pressmaterial & filer