Stegeholmshälsan Logga 50x12,5mm

  Jobba hos oss  

Kort om oss

Stegeholmshälsan har funnits i drygt 30år och är en privat företagshälsovård som ägs av några bland företagets kunder.
Stegeholmshälsan har mer än 200 anslutna företag som köper tjänster och tillsammans har de mer än 9000 anställda. Vi arbetar inom områdena Arbetsrelaterad frisk- och sjukvård, förebyggande arbetsmiljöarbete, hjälp och stöd med psykosocial arbetsmiljö samt utbildning.
För att kunna erbjuda en komplett leverans så behövs ett antal olika kompetenser. Dessa är Företagsläkare, Företagssköterska, Arbetsmiljöingenjör, Ergonom, Sjukgymnast, Psykolog och Psykoterapeut.

Medicinsk sekreterare till Stegeholmshälsan i Västervik

Vår ordinarie Medicinska sekreterare ska vara föräldraledig och vi behöver därför förstärka teamet under den perioden. Ingående arbetsuppgifter i huvudsak är: Journalutskrifter, Receptionsarbete, Provsvarshantering, Telefonväxelarbete inklusive tidsbokning och Posthantering.
 
Tidsbestämd anställning på ca 1 år. Tillsätts enligt överenskommelse.
 
Förutom yrkeskunskapen så sätter vi stort värde på din sociala förmåga och att du har god IT-vana. Utbildad som Medicinsk sekreterare är ett måste.
 
Har du frågor så kontakta Martin Nilsson. Du hittar kontaktuppgifter på vår hemsida.
 
Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj. Vi kallar även till intervju innan dess, så skicka en enkel ansökan med personlig beskrivning och CV så snart som möjligt.

Martin Nilsson
VD

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)